Vijesti Najave i obavještenja “Spužva Bob” i “Osvetnici” u Centru za kulturu

“Spužva Bob” i “Osvetnici” u Centru za kulturu

0

U ponedeljak, 11. maja,  očekuju nas dva nova filmska ostvarenja u derventskom Centru za kulturu.

11maj

Prvo će na svoje doći najmlađi jer nas očekuje nova avantura Spužva Boba u kojoj će omiljeni dječiji beskičmenjak čak isplivati na obalu. Na to će ga natjerati nestanak recepta za omiljene rakburgere zbog čega će se morati udružiti sa neprijateljem Planktonom protiv pirata Burgerbradog, a sve to pogledajte u 3D tehnici. Glasove junacima su posudili Antonio Banderas, Tom Keni, Klensi Braun, Bil Fagerbrejk, Kerolin Lovrens i drugi.

Nešto starije oduševiće novi nastavak popularnih Osvetnika pod nazivom “Vladavina Ultrona”. Najveće heroje Ajrone Mena (Robert Dauni Džunior), Halka (Mark Rufalo) i Kapetana Ameriku (Kris Evans) ujediniće borba protiv zlog Ultrona (Džejms Spejder). Imperesivnu glumačku ekipu upotpunjuju Skarlet Johanson (Crna Udovica) i Samjuel L. Džekson, pod režiserskom palicom Džoša Vedona.

Animiranu 3D avanturu “Spužva Bob: Spužva na suvom” pogledajte u dva termina, od 17.00 i 19.00 časova, a projekciju “Osvetnika” od 21.00 čas. Cijena ulaznice je 4 KM.

 B. Nikolić – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here