Vijesti Sport SRD “Ukrina”: Održana sekcijska takmičenja za Derventu 1 i 2

SRD “Ukrina”: Održana sekcijska takmičenja za Derventu 1 i 2

0

Na Patkovači je danas održano takmičenje u ribolovu, za sekcije Derventa 1 i Derventa 2.

U četiri kategorije takmičilo se 11 takmičara, a najbolje rezultate ostvarili su Aleksandra Milovanović i Branka Čehić u ženskoj, te Sretko Nikolić, Borislav Panzalović i Miodrag Vracević, kada je u pitanju Derventa 1.

Kod seniorki sekcije Derventa 2 najbolja je bila Dušanka Milovanović, dok je druga Saja Vidović, a kod seniora najbolji je bio Zoran Maletić, dok je Siniša Obradović bio drugi.

Pobjednik u konkurenciji juniora bio je Aleksandar Delić, a kod kadeta Filip Pilipovic.

Uslovi su bili dobri, takmičari su pecali u sportskom duhu pa nije bilo potrebe za sankcionisanjem, a ovim putem poželila bih svim učesnicima sreću na opštinskom takmičenju, istakla je sudija takmičenja Tatjana Todorić, zahvalivši predsjednicima sekcija Nikoli Striniću i Ljubi Nikoliću na odličnoj organizaciji.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here