Vijesti Najave i obavještenja SRD “Ukrina”: Poziv zainteresovanim na akciju uređenja obale Ukrine i Opštinsko prvenstvo...

SRD “Ukrina”: Poziv zainteresovanim na akciju uređenja obale Ukrine i Opštinsko prvenstvo u ribolovu

0

Sekcije Derventa 1 i Derventa 2, u ime Sportsko ribolovnog društva “Ukrina”, organizuju Akciju košenja i čišćenja na potezu od Starog do Novog mosta.

Akcija će se održati u nedjelju, 10. juna, a okupljanje zainteresovanih građani i ribolovaca, koji sa sobom treba da ponesu alat za ovu namjen, biće kod benzinske pumpe “Nešković” od 09 časova.

Takođe, iz ovog udruženja pozivaju zainteresovane sportske ribolovce da se prijave na Opštinsko prvenstvo u sportskom ribolovu u discipline “Lov ribe udicom na plovak“, najkasnije do 20 juna. Opštinsko prvenstvo održaće se na takmičarskoj stazi na rijeci Savi 24. juna od 7 časova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here