Vijesti Hronika Pukom srećom izbjegnuta veća tragedija: Eksplozija cisterne uznemirila i Dervenćane

Pukom srećom izbjegnuta veća tragedija: Eksplozija cisterne uznemirila i Dervenćane

0
Plamen se vinuo visoko u vazduh

Sinoć oko 22 časa Dervenćane je uznemirila snažna eksplozija. Na objektima u gradskom području od siline tresla su se stakla na kućama.

Na putu Novo selo – Koraće u opštini Brod došlo je do eksplozije cisterne koja je prevozila plin.

Vozač je primijetio isticanje plina i zaustavio vozilo, te se udaljio od istog. Prilikom približavanja vozila Vatrogasne jedinice Brod zapaljenoj cisterni došlo je do eksplozije, ali na sreću u tom momentu niko se nije nalazio u neposrednoj blizini, saznajemo iz dobro obaviještenih izbora.

Nema službenih potvrda da je neko povrijeđen, a veću tragediju je spriječila činjenica da u tom momentu niko nije prolazio tim dijelom magistralnog puta Brod – Derventa, jer je “cisterna raznesena u komade”. Očevici kažu da su se dijelovi nalazili u radijusu od 100 metara, a da asfaltna podloga na tom dijelu više ne postoji.

Eksplozija se čula i u Slavonskom Brodu.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here