Vijesti Društvo Srednjoškolci pokazali da “zajedno mogu sve”

Srednjoškolci pokazali da “zajedno mogu sve”

0

Zajedničkom priredbom učenika SŠC „Mihajlo Pupin“ i Stručne i tehničke škole danas je obilježen završetak ovogodišnje Dječije nedjelje.

Osim što su na taj način skrenuli pažnju na prava djeteta propisanja međunarodnim konvencijama, derventski srednjoškolci su i praktičnim primjerom pokazali da „zajedno mogu sve“, što je moto ovogodišnje Dječije nedjelje.

Učenici obje srednje škole su to i dokazali zajedno osmisliviši plan uređenja spomen-obilježja u školskom dvorištu. Zajedničkim snaga su ga sredili, okrečili, obojili i posadili biljke. Ovo je jedan vid saradnje kojeg ćemo da nastavimo i u narednom periodu, s ciljem da ukažemo da su upravo oni budući nosioci društva i da su svjesni te odgovornosti, istakla je direktorica SŠC „Mihajlo Pupin“ Gordana Asentić.

Opširnije od uređenju školskog spomenika pronađite OVDJE.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here