Vijesti Kultura i obrazovanje SŠC “Mihajlo Pupin”: Počela isporuka novog školskog namještaja

SŠC “Mihajlo Pupin”: Počela isporuka novog školskog namještaja

0

ju-ssc-mihajlo-pupun

Nastava u Srednjoškolskom centru „Mihajlo Pupin“ uskoro bi trebalo da bude lakše izvodljiva u učionicama i kabinetima opremljenim novim namještajem.

Naime, radi se o opremanju 32 učionice i kabineta, novom opremom koja podrazumijeva 832 školske stolice, kao i radne ploče i potploče za učionice i katedre za nastavnike. To će, smatra direktor škole Branislav Vidić, itekako olakšati rad, kako nastavnicima, tako i učenicima.

– Materijal je počeo da pristiže, dobili smo stolice za nastavničke katedre, a u narednim danima očekujemo da stigne i preostali dio kako bismo počeli sa radovima na opremanju, kaže Vidić.

Nabavku novog namještaja finansira Ministarstvo finansija, dok opština Derventa provodi svu proceduru i aktivnosti potrebne da bi se projekat realizovao.

Vrijednost opreme, prema ugovoru potpisanom krajem septembra sa sarajevskom firmom „RiS“, iznosi 48 358 maraka.

Danka Zemunović

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here