Vijesti Kultura i obrazovanje SŠC “Mihajlo Pupin”: Uspjesi i na regionalnim takmičenjima iz istorije i demokratije

SŠC “Mihajlo Pupin”: Uspjesi i na regionalnim takmičenjima iz istorije i demokratije

0

Učenici Srednjoškolskog centra “Mihajlo Pupin” i ovog vikenda ostvarili su zapažene rezultate na na dva regionalna takmičenja.

Na takmičenju iz istorije Gozdenović Boris osvojio je drugo mjesto, dok su Kuzmanovic Monika i Kršić Nikolina zauzele četvrto, odnosno šesto mjesto. U zavisnosti od rezultata učesnika ostvarenih na drugim regionalnim takmičenjima zavisiće i eventualni nastup na republičkoj smotri. Učenike je za takmičenje pripremao professor Aleksandar Đukić.

Učenici ove škole na regionalnom takmičenju iz demokratije osvojili su drugo mjesto, a za nadmetanje ih je pripremala profesorica Tatjana Budimir.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here