Vijesti Društvo Štab za vanredne situacije: Donacije privrednika dobrodošle, zahvalnost onima koji su se...

Štab za vanredne situacije: Donacije privrednika dobrodošle, zahvalnost onima koji su se već odazvali

0

Opština Derventa će obezbijediti sredstva za nabavku tri respiratora za šta će biti izdvojeno oko 100.000 evra, odlučeno je na sjednici Štaba za vanredne situacije opštine Derventa.

S obzirom da je epidemija novog korona virusa privrednike suočila sa izazovima u održavanju proizvodnje i samim tim isplatu plata, aparati će biti plaćeni sredstvima iz budžeta opštine. Ipak, svaka podrška je dobrodošla.

Donacije privrednika koji imaju mogućnost da se uključe u akciju nabavke respiratora i drugih sredstava neophodnih za rad zdravstvenih radnika svakako su dobro došle i pozivamo ih da se jave u Štab za vanredne situacije. Takođe, Štab se zahvaljuje svim privrednicima koji su do sada podržali nabavku oprene i sredstava za zdravstvene radnike, jedan je od zaključaka Štaba nakon zasjedanja održanog 24. marta.

Inače, Privredni savjet grada Biljeljina je već započeo akciju “Respirator za Srpsku” i u kratkom vremenu privrednici su sakupili 700.000 maraka, objavljeno je na sajtu ovog grada.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here