Vijesti Stanari traže postavljanje “ležećih” policajaca na Sajmištu

Stanari traže postavljanje “ležećih” policajaca na Sajmištu

0

Dio ulice Srpske vojske na Sajmištu odnedavno je otvoren za dvosmjerni saobraćaj, što je kod dijela stanovnika okolnih stambenih zgrada stvorilo zabrinutost za sigurnost, ponajviše djece.

Jedan od stanara kaže da je prije nekoliko godina, dok je ulica još bila jednosmjerna, upućeno više upita i molbi nadležnim za postavljanje ležećih policajaca, prije svega zbog sigurnosti samih stanara i drugih građana usljed čestih slučajeva nesavjesne vožnje na tom području, te da nikada odgovor dobijen.

Ulica koja je bila jednosmjerna odjednom je postala dvosmjerna bez ikakvog obavjestenja i oglašavanja nadležnih organa, što nas je šokiralo. Kada je već dvosmjerna, sada postoji još veća potreba da se postave dva ležeća policajca, jer u svakom od ulaza ima po desetoro djece uzrasta do 10 godina. Stanari koji su ovde 20 godina kažu da je ulica oduvijek jednosmjerna, navodi jedan od žitelja Sajmišta.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here