Vijesti Društvo Stanje se polako smiruje

Stanje se polako smiruje

0

Zbog prekida komunikacija na području Dervente teško je saznati nove detalje o katastrofalnoj poplavi. Ipak, uspjeli smo saznati da je voda jutros u pojedinim ulicama bila i do 1,5m dubine, što je jako kritično, ali da je u toku dana došlo do priličnog smanjenja nivoa. Novi most je u toku dana pušten za prolaz teretnih vozila, kako javlja naš izvor sa lica mjesta.

Stanje se polako smiruje

Vrši se evakuacija stanovništva iz mjesne zajednice Jasenice i radi se na utvrđivanju nasipa rijeke Ukrine. Pod vodom je još preko 1000 kuća. Grad Derventu danas su posjetili i Ministar unutrašnjih poslova RS Stanislav Čađo i direktor Republičke uprave civilne zaštite Milimir Doder sa saradnicima  te obišli ugrožena područja, javlja Srna.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here