Vijesti Društvo Starica Ljubica na udaru hrasta koji je pod zaštitom države

Starica Ljubica na udaru hrasta koji je pod zaštitom države

0

Na kuću starice Ljubice Panić u Agićima kod Dervente obrušio se dio hrasta,koji je od 1965. godine pod zaštitom države. Oštrac jedne grane probio je krov i završio u jednoj od soba kuće.

Starica Ljubica na udaru hrasta koji je pod zastitom drzave 1

– U vrijeme obrušavanja bila sam u kući i gledala televiziju. Čula sam snažan udar i lom. U prvom momentu pomislila sam da je sudar na putu, ali ostala sam zaprepaštena kada sam u sobi ugledala drvo koje je probilo plafon. Sva sreća da pogodi u sobu u koju manje zalazim. Mnogo puta sam zvala nadležne da dođu i pomognu mi ukloniti grane koje vise nad kućom, ali nema pomoći. Kada odem u opštinu kažu nadležna je Banja Luka, a kada zovem Banja Luku kažu nadležna je opština- jada se starica Ljubica Panić, koja živi u trošnoj kući koja je u fazi raspadanja.

N.S. – Posavske novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here