Vijesti Društvo Starica Ljubica na udaru hrasta koji je pod zaštitom države

Starica Ljubica na udaru hrasta koji je pod zaštitom države

0

Na kuću starice Ljubice Panić u Agićima kod Dervente obrušio se dio hrasta,koji je od 1965. godine pod zaštitom države. Oštrac jedne grane probio je krov i završio u jednoj od soba kuće.

Starica Ljubica na udaru hrasta koji je pod zastitom drzave 1

– U vrijeme obrušavanja bila sam u kući i gledala televiziju. Čula sam snažan udar i lom. U prvom momentu pomislila sam da je sudar na putu, ali ostala sam zaprepaštena kada sam u sobi ugledala drvo koje je probilo plafon. Sva sreća da pogodi u sobu u koju manje zalazim. Mnogo puta sam zvala nadležne da dođu i pomognu mi ukloniti grane koje vise nad kućom, ali nema pomoći. Kada odem u opštinu kažu nadležna je Banja Luka, a kada zovem Banja Luku kažu nadležna je opština- jada se starica Ljubica Panić, koja živi u trošnoj kući koja je u fazi raspadanja.

N.S. – Posavske novosti

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here