Vijesti Sport Stasavaju mlade snage

Stasavaju mlade snage

0

Nekoliko rukometnih radnika u Derventi, predvođenih Davorom Todorićem, pokrenulo je u martu 2010. godine ženski rukometni klub. S namjerom da ovaj sport popularišu i kod djevojaka, počeli su da okupljaju djevojčice mlađeg uzrasta i za kratko vrijeme sekcija je prerasla u školu rukometa.

Stasavaju mlade snage

– Pozvali smo djevojčice od trećeg do šestog razreda osnovne škole, a danas imamo oko 60 polaznica. Nismo željeli da po strani ostavimo dječake. Za kratko vrijeme uključilo se 80 mališana, pa je na našim treninzima kao u mravinjaku. Angažovali smo stručno osposobljene instruktore, kao što su Salih Pala, Milorad Bjelošević i Goran Lukić – rekao je sportski direktor škole rukometa Davor Todorić.

Mladi vrijedno rade ulazeći sve dublje u tajne sporta po kome je Derventa i prije rata bila nadaleko poznata i nema sumnje da će za nekoliko godina iz ove škole izrasti nekoliko zvijezda.

B. R. – Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here