Vijesti Sport Stiču nove vještine: Omladinci KK “Derventa” učesnici renomiranog košarkaškog kampa – FOTO

Stiču nove vještine: Omladinci KK “Derventa” učesnici renomiranog košarkaškog kampa – FOTO

0

Tridesetak pioniri, kadeta i juniora Košarkaškog kluba Derventa stigli su na Jahorinu gdje će učestvovati na jubilarnom 20. izdanju renomiranog “Grawe three points” košarkaškog kampa.

Tokom narednih sedam dana očekuju ih zajednički treninzi, sa ostalim učesnicima kampa, individualni rad sa trenerima kao brojna takmičenja.

Naši omladinci jutros su istrčali na teren i odradili svoj prvi trening sa poznatim trenerima kojima su već pokazali stečeno znanje u Košarkaškom klubu Derventa. Našim momcima želimo mnogo sreće i uspjeha na ovom kampu, u kojem će odmjeravati snage sa košarkašima sa cijelog Balkana, kažu u KK Derventa.

Iz banjalučkiog KK Partizan, inače organizatora kampa, poručuju da ove godine očekuju oko 350 učesnika sa kojima će raditi oko 50 trenera i promotera. Kamp će, u nekoliko faza, trajati do 29. avgusta.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here