Vijesti Kultura i obrazovanje STP Derventa: Utvrđen red vožnje i mjere za prevoz đaka tokom naredne...

STP Derventa: Utvrđen red vožnje i mjere za prevoz đaka tokom naredne školske godine

0

Prevoz učenika JU OŠ „19. april“, JU SŠC „Mihajlo Pupin“ i JU „Stručna i tehnička škola“ u predstojećoj školskoj godini biće organizovan tako da će satnice jutarnjih polazaka na svim relacijama biti nepromijenjene u odnosu na ranije godine, a povratak na svim relacijama će biti u 10:40 časova (posle završetka 7. časa) sa Autobuske stanice STP, saopšteno je iz Saobraćajno-transportno preduzeće /STP/ Derventa.

Jedan je to od zaključaka donesenih na zajedničkom sastanku predstavnika škola, opštine Derventa i prevoznika STP Derventa.

Radi sigurnosti učenika-putnika, a u cilju umanjenja mogućnosti širenja bolesti “kovid-19”, po preporuci Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, pomenuti polazak u 10:40 časova će biti jedina đačka linija u povratku, stoga učenike molimo da se pridržavaju pomenute satnice kao i da u autobusu obavezno nose maske, stoji u saopštenju.

Đaci–putnici koji su kupili mjesečne karte za mjesec mart 2020. će uplaćena sredstva iskoristiti za dobijanje mjesečne karte za septembar 2020, uz uplatu razlike za iskorištene vožnje u martu, a učenici koji su u maju 2020. maturirali mogu tražiti povrat uplaćenih sredstava.

U oba slučaja obavezno je predočiti dokaz o kupovini mjesečne karte za mart (originalna karta).

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here