Vijesti Društvo Strože kontrole u blizini škola

Strože kontrole u blizini škola

1

Službenici Policijske uprave Doboj, povodom početka drugog polugodišta školske godine, preduzimaju preventivne i represivne aktivnosti sa ciljem podizanja svijesti vozača i zaštite najmlađih učesnika u saobraćaju.

Na putevima i u školskim zonama povećano prisustvo djece školskog uzrasta kao i drugih učesnika u saobraćaju.

U narednom periodu vršiće se pojačana kontrola saobraćaja sa akcentom na brzinu kretanja vozila, poštovanje odnosa vozač-pješak, kao i kontrola u pogledu tehničke ispravnosti autobusa kojima se vrši prevoz učenika. Kontrola će se vršiti i kada je u pitanju nepropisno parkiranje vozila u blizini škola i pješačkih prelaza, te drugih prekršaja koji mogu da ugroze bezbjednost djece, kažu u PU Doboj.

Iz ove ustanove apeluju na vozače da prilagode vožnju vremenskim uslovima i uslovima na kolovozu, da poštuju ograničenja brzine kretanja, posebno u blizini škola, kako bi najmlađi učesnici bili bezbjedni u saobraćaju, te da odgovornim ponašanjem u saobraćaju smanje rizik nastanka saobraćajnih nezgoda i neželjenih posljedica.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Samo da policajci ne kradu i sl i od djece,to su stručno i moralno problematični likovi.Podnose lažne prijave,lažno svjedoče na sudu pod zakletvom,vode privatne istrage bez naloga OJT,povezani su sa sudijama i advokatima u biznisu,pozunate su i porodice u pravosudno policijskom biznisu i sl.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here