Vijesti Kultura i obrazovanje Stručna i tehnička škola: Maturanti kreacijama uljepšali svakodnevicu – FOTO

Stručna i tehnička škola: Maturanti kreacijama uljepšali svakodnevicu – FOTO

0

Maturanti Stručne i tehničke škole ovih dana su svojim kreacijama uljepšali zid pomoćnog objekta ove škole, te zgradu “staklenika” ukrasili cvijećem.

Naime, svake godine Savjet učenika ove škole provodi akciju “Ostavi trag”, kroz koju svaka generacija učenika iza sebe ostavi pozitivan i kreativan trag u školi, kaže predsjednica savjeta i učesnik akcije Anita Patković.

Pored Anite, svoj doprinos su dali i crtači Goran Banović i Kristijan Drobilović, kao i inicijator ideje Uroš Šušak, profesor praktične nastave.

–  Radi se o staroj zgradi do staklenika poljoprivredne škole, koja je do prije par dana bila poprilično neugledna i neuredna. Ovom akcijom smo htjeli da pokažemo da u našoj školi ima veoma kreativnih i pozitivnih učenika, spremnih na rad, kao i da kreativno podstaknemo učenike koji tek dolaze u našu školu. Željela bih samo da istaknem da sam veoma ponosna i zahvalna učenicima koji su radili na ovoj akciji,ali najveća zasluga ide profesoru koji je počeo raditi u našoj školi tek u septembru i već je puno toga postigao i uradio za školu, rekla je Patkovićeva.

Akciju “Ostavi trag” realizuje Savjet učenika, a provođenje je podržala i ova obrazovna ustanova kroz nabavku materijala.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here