Vijesti Kultura i obrazovanje Stručna i tehnička škola proslavila školsku slavu – FOTO

Stručna i tehnička škola proslavila školsku slavu – FOTO

0

Svečano i dostojanstveno, uz veliki broj učenika i profesora, Stručna i tehnička škola obilježila je danas praznik Svetog Savu – školsku slavu.

Program je započet obrednim osvećenjem slavskog kolača, nakon čega se obratila direktorica škole Branka Jović. Najljepši dio programa, kao i uvijek, pripremili su đaci naše škole u saradnji sa svojim profesorima. Učenici su predstavili svoje vokalno, recitatorsko i dramsko umijeće, saopštili su iz ove obrazovne ustanove.

Slavski obred predvodio je sveštenik Siniša Maksimović.

Savindan je praznik Srpske pravoslavne crkve koji se slavi 27. januara, a kojim se obilježava uspomena na Svetog Savu prvog srpskog prosvjetitelja i arhiepiskopa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here