Vijesti Društvo Stručni tim analizira lokacije za novu školu

Stručni tim analizira lokacije za novu školu

0

Stručni tim Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta iz Banja Luke održao je sastanak sa gradonačelnikom Miloradom Simićem o predstojećim koracima za izradu studije ocjenjivanja potencijalnih lokacija i objekta Osnovne škole “Nikola Tesla”.

Studija će da valorizuje potencijalne lokacije kao i sam postojeći objekat škole, te predstaviti sve povoljnosti i nedostatke svake lokacije i objekta, nakon čega će Skupština grada imati priliku da se izjasni o rezultatima studije, saopšteno je iz Gradske uprave Derventa.

Nakon sastanka stručni tim je sa predstavnicima Gradske uprave obišao potencijalne lokacije i objekat radi prikupljanja podataka za studiju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here