Vijesti Društvo Sunce grije 5 godina

Sunce grije 5 godina

0

Udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama i invalidnih osoba ”Sunce” Derventa obilježilo je pet godina svog postojanja i rada.

Sunce grije 5 godina 1

Za tu priliku priređen je kulturno-zabavni program koji su izveli članovi Udruženja ”Sunce” i učenici srednjih i osnovnih škola Derventa. O aktivnostima i radu Udruženja roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama i invalidnih osoba ”Sunce”, predsjednica Udruženja Tatjana Spasojević je rekla, da mogu biti ponosni na sve ono što su uradili za proteklih pet godina i da sada svi članovi imaju gdje da dođu i da borave u prostorijama Udruženja.

Sunce grije 5 godina 2

Osim toga ”Sunce” ima mobilni tim za posjete, a obavezno pomaže svom članstvu u nabavci lijekova i drugog sanitetskog materijala. U Udruženju ”Sunce” kažu da ne bi mogli obavljati svoju glavnu ulogu zaštite i brige za svoje članove da nemaju mnogobrojene prijatelje i sponzore, koji ih pomažu, a najveću podršku ipak imaju od opštine Derventa.

Savko Pećić

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here