Vijesti Najave i obavještenja Super Kort Osinja – od sutra sa Vama!

Super Kort Osinja – od sutra sa Vama!

0

Fructa Trade jedna je od vodećih domaćih kompanija na polju proizvodnje, maloprodaje i veleprodaje i u čijem se sastavu nalazi maloprodajni lanac-Kort marketi.

Fructa Trade-Kort marketi nastavili da osluškuju svoje kupce, a početkom februara 2019. godine su ušli u projekat renoviranja već postojećeg objekta u Osinji.

Kort marketi REotvaraju vrata svog moderno opremljenog marketa 01.03.2019. od 07:00h, i za taj dan su spremili posebna iznenađenja. Prošireni market i moderno opremljen Kort cafe će da ponudi novu dimenziju kupovine i zadovoljstva svim posjetiocima.

Iz kompanije najavljuju da su za dan otvaranja spremili razna iznenađenja. Pripremili su brojne pogodnosti, gratise, promocije, besplatan roštilj, tortu, druženje za najmlađe sa maskotom KORTI, ali i posebnu akcijsku ponudu koja traje do 03.03.2019.

Pored moderno opremljenih objekata Kort marketi su poznati po svojim izuzetno povoljnim cijenama i odličnoj ponudi tako i Super Kort Osinja svakodnevno svojim kupcima da nudi svježe, voće, povrće, odlične pekarske proizvode (NOVO), veliki izbor proizvoda poznatih proizvođača, ali i prepoznatljivih brendova iz vlastite proizvodnje kompanije Fructa Trade.

Raduju se svojim prijateljima i pozivaju sve generacije da dođu na dan otvaranja marketa i žele svima dobrodošlicu.

Dobrodošli 01.03.2019. već od 07:00 časova!

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here