Vijesti Društvo Susret generacije nakon 30 godina

Susret generacije nakon 30 godina

0

Nakon 30 godina od završetka osmoljetke u Osinji je organizovan susret osnovaca generacije 1980/81, na proslavi male mature. Neki su se susreli i vidjeli po prvi put nakon toliko vremena, pa je uz druženje i prijatan razgovor bilo i emocija propraćenih suzama radosnicama.

U Osinji susret osnovaca nakon 30 godina

Ova generacija se pamti po tome što je imala najviše đaka od svih prethodnih i budućih generacija. Tada je škola u Osinji radila u tri smjene, a u osmom razredu bilo je četiri odjeljenja sa po 45 učenika, što je skoro sada ukupan broj jedne generacije u Osinji.

Slavlju 30 godina male mature odazvalo se 27 učenika. Većina, koji nisu došli, su na radu u inostranstvu. Bila je to prilika da se učenici susretnu i sa nastvanicima iz tog vremena i da svi skupa razmijene životna iskustva.

Savko Pećić Pesa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here