Vijesti Kultura i obrazovanje Susret gimnazijalaca koji su školovanje završili davne 1964. godine

Susret gimnazijalaca koji su školovanje završili davne 1964. godine

0

Derventski gimnazijalci koji su u školi „Vlado Šuput“ svoje školovanje završili 1964. godine su generacija koja se sastaje gotovo svake godine. Prijateljstvo i drugarstvo iz srednjoškolskih dana dana nije moglo ni vrijeme razgraditi i to je ono što ih veže sve ove godine.

Ovim susretima redovno prisustvuje i prof. dr Zvonko Korene, kome, iako je zašao u duboku starost, nije teško da doputuje s Pelješca, jer je to, kako on sam kaže, njegova najbolja generacija.

Posljednje druženje u Derventi iskorišteno je i za dogovor kako obilježiti 55. godišnjicu mature za dvije godine, a posjećen je i Dom kulture, u kome su oni svojevremeno davali pečat kulturnom i društvenom životu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here