Vijesti Najave i obavještenja Sutra bez električne energije sjeverno područje

Sutra bez električne energije sjeverno područje

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike da će u srijedu, 30. marta, doći do zastoja u isporuci električne energije u sjevernom dijelu Dervente.

Od 9 do 16 časova bez električne energije biće Babino Brdo, Bijelo Brdo, Dubočac, Pjevalovac i Trstenci, odnosno potrošači koji se napajaju sa trafo-područja: Babino Brdo, Raščići, Bijelo Brdo, Dubočac, Pjevalovac 1, Trstenci – Kladari, Trstenci – Kamenovac, Trstenci 2,Trstenci – Grabici, Trstenci – Škola, Trstenci – Lužani, Bijelo Brdo – Sedlići, Bijelo Brdo-Vakuf, Pjevalovac 2 – Lugonjići i Bijelo Brdo – Garići.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog, poručuju iz Elektro Doboja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here