Vijesti Najave i obavještenja Sutra kraći zastoji u više dijelova gradskog područja

Sutra kraći zastoji u više dijelova gradskog područja

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike distributivne mreže da će u utorak, 28. marta, doći do više kraćih zastoja u isporuci električne energije.

U vremenu od 11 do 12 časova doći će do prekida u isporuci električne energije u dijelu ulice Derventskih oslobodilaca, Dr Mladena Stojanovića i Ravnogorske, koje se napajaju sa trafo-područja Obdanište (De).

Od 12 do 13 časova bez električne energije biće ulice Dr Mladena Stojanovića i Jovana Dučića, koje se napajaju sa trafo-područja Rukometno igralište.

Od 13:00 do 14:00 časova prekid će biti u dijelu ulice Srpske vojske (Sajmište), koja se napaja sa trafo-područja Sajmište 1.

Od 8 do 9 časova prekida u isporuci električne energije biće u ulici Braće Jugović, Cerskoj, dijelu Omladinske ulice, Voje Kecmana i Jevrejskoj, a koje se napajaju sa trafo-područja Braće Radić.

Od 14 do 15 časova bez električne energije biće ulice Svetog Save i Ive Andrića, koje se napajaju sa trafo-područja TS 4 – Svetog Save.

Od 9 do 10 časova bez električne energije biće dijelovi ulica Derventskih oslobodilaca i Marije Bursać, koje se napajaju sa trafo-područja Istok 1.

Od 10 do 11 časova bez električne energije biće dijelovi ulica Derventskih oslobodilaca i Njegoševa, koje se napajaju sa trafo-područja Istok 2.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here