Vijesti Hronika Svakom petom oduzeta vozačka dozvola

Svakom petom oduzeta vozačka dozvola

0

Službenici Policijske uprave Doboj proveli su u periodu od 18. do 23. juna na području koje operativno pokriva Policijska uprava Doboj regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu brzine kretanja motornih vozila.

Tokom akcije kontrolisano je 650 učesnika u saobraćaju.

U navedenom periodu, 516 vozača je prekoračilo brzinu kretanja, prilikom čega je vozačima izrečeno 100 zaštitinih mjera zabrane upravljanja motornim vozilom, saopšteno je iz PU Doboj.

Policijska uprava Doboj će i u narednom periodu provoditi slične aktivnosti u cilju poboljšanja ukupnog stanja bezbjednosti saobraćaja na putevima koji su u njenoj operativnoj nadležnost

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here