Vijesti Sport Sve brojniji: Derventski rekreativci ostvarili zapažene rezultate na “Banjalučkoj desetki”

Sve brojniji: Derventski rekreativci ostvarili zapažene rezultate na “Banjalučkoj desetki”

0

Više od 300 učesnika završilo je jučerašnju trku “Banjalučka desetka” u dužini od 10 kilometara, koja je održana u banjalučkom parku “Mladen Stojanović”.

Na takmičenju međunarodnog karaktera nastupilo je i nekoliko derventskih rekreativaca među kojima je najbolje vrijeme od 43:11 ostvario Damir Kovčić, što je bilo dovoljno za 27. mjesto u ukupnom plasmanu. Odmah iza njega, sa samo sekundu slabijim vremenom, plasirao se Aleksandar Plavšić, dok je Nenad Stefanović bio 33. Odlične rezultate ostvarili su i Brane Kalaković, Goran Katanić i Milan Kalaković.

Da se radi o zapaženim rezultatima Dervenćana govore i imena pobjednika, inače veoma poznatih u svijetu atletike, poput bh. atletičatra Osmana Junuzovića, Kenijca Stenlija Kipruta i slovenskog trkača Roka Puhara u muškoj, odnosno Hrvatice Bojane Bjelajac, Srpkinje Olivere Jevtić i reprezentativke BiH Lusije Kimani u ženskoj konkurenciji.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here