Vijesti Društvo Sve generacije već uživaju: Otvoreno novoizgrađeno multifunkcionalno igralište na Čardaku – FOTO

Sve generacije već uživaju: Otvoreno novoizgrađeno multifunkcionalno igralište na Čardaku – FOTO

0

Dječijim turnirom u fudbalu danas je simbolično otvoreno novoizgrađeno sportsko igralište u naselju Čardak, u čijem sklopu je teren sa vještačkom travom za fudbal, teren za basket i mobilijar za djecu.

Čardak je sinonim ponosa i stradanja derventskih Srba kojima ćemo poštu odati sutra, a ovaj lijep dan pokazuje da Čardak živi, uprkos ratnim dešavanjima, istakao je gradonačelnik Milorad Simić koji je izvođenjem prvog udarca na turniru otvorio igralište.

Za sport uopšte i za sportske terene ulažemo dosta novca i smatram da je to dobra investicija. Radimo to sa puno ljubavi, a kroz nekoliko godina za ovo igralište smo izdvojili 180.000 KM, ali kad vidio ovu djecu i graju, jasno nam je da smo uradili pravu stvar, rekao je Simić, zahvalivši se odbornicima koji su podržali ovu ideju.

Naselje Čardak je bogato podmlatkom i oko 60 djece ulice Kosovskih junaka gravitira ka ovom igralištu, da ne pominjemo ostale susjedne ulice, istakla je predsjednica MZ Čardak Petra Kaloperović.

Svu zahvalnost za ovaj projekat dugujemo gradu Derventa na čelu sa gradonačelnikom Miloradom Simićem i njegovim saradnicima. Naša lokalna zajednica izdvaja velika sredstva za omladinu i sport i ovo je jedan u nizu projekata koji će se u budućem periodu realizovati u ašoj mjesnoj zajednici, naglasila je Kaloperovićeva.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here