Vijesti Magazin Sve na jednom mjestu: Salon vjenčanica „Hera“ već pet godina upotpunjuje najljepša...

Sve na jednom mjestu: Salon vjenčanica „Hera“ već pet godina upotpunjuje najljepša slavlja – FOTO

0
Bogdan i Sanja Stanojević

Prije tačno pet godina započela je lijepa porodična priča Alekse i Kosane Mikerević koju su kasnije nastavli njihova kćerka Sanja i njen muž Bogdan.

Riječ je o salonu vjenčanica „Hera“ čija vlasnica s ponosom ističe da se radi o pet uspješnih godina tokom kojih su organizovali veliki broj svadbenih i drugih slavlja.

Mi smo zadovoljni, a nadamo se i naši klijenti. Na početku smo u ponudi imali vjenčanice i sve vrste dekoracija, ali smo tokom pet godina uspjeli da zaokružimo cjelinu kada je u pitanju organizovanje vjenčanja. Pored pomenutog, danas svojim klijentima možemo ponuditi sve što im je potrebno za njihov najvažniji dan, od organizacija sale do svadbenog salona koji se nalazi u hotelu „Onix“ u Brodu, kaže vlasnica salona Sanja Stanojević, dodajući da iza salona stoji veliki tim od 30 ljudi koji radi u povezanim porodičnim firmama.

Sanja ističe da se njihovi klijenti najčešće i odlučuju da iskoriste njihovu najveću prednost te da na jednom mjestu obezbijede sve što je potrebno za njihove najljepše životne trenutke.

Pored vjenčanja, „Hera“ organizuje i druge vrste proslava, poput krštenja i rođendana, a želja im je da u skorije vrijeme otvore i salon u Derventi.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here