Vijesti Društvo Sve spremno za osveštanje crkve

Sve spremno za osveštanje crkve

0

Ministar civilnih poslova BiH Sredoje Nović je izrazio zadovoljstvo dinamikom i kvalitetom izgradnje pravoslavne crkve u Derventi.

Sve spremno za osvestanje crkve

On je juče o gradnji ove crkve, koja će biti najveći pravoslavni objekat u BiH, razgovarao sa načelnikom derventske opštine Miloradom Simićem, koji je ujedno i predsjednik Građevinskog odbora.

– Neizmjerna je naša radost kada vidimo da je iz gradnja ovog najvećeg, ali i najljepšeg, pravoslavnog hrama u BiH pri samom kraju. Ubijeđen sam da će ovaj hram širenjem vjerskih osjećanja kod stanovnika do prinijeti prosperitetu i ukupnom napretku građana derventske opštine, kao i Republike Srpske i BiH – rekao je Nović.

Osveštanje crkve je zakazano za 29. avgust i do tada će biti gotovi svi planirani radovi.

Č. V. – Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here