Vijesti Privreda Sve za vaš dom u salonu „LOCO“: Kvalitetan namještaj na dohvat ruke

Sve za vaš dom u salonu „LOCO“: Kvalitetan namještaj na dohvat ruke

0

Preduzeće „Beocomp“ DOO/Namještaj “LOCO” osnovano je 2001. godine sa idejom da “dobar namještaj ponudi jeftinije”.

Od tada je počeo uspon i uspješan razvoj preduzeća, koje ne samo u Doboju – gdje se nalaze centrala i proizvodni kapaciteti – nego i u svakom mjestu u kome otvori novi salon, doprinosi ekonomiji lokalne zajednice.

Danas je namještaj „LOCO“ nezaobilazan ponuđač namještaja u dobojskoj regiji, koja obuhvata i Derventu, Prnjavor i Modriču, često privlačeći mušterije sa mnogo šireg područja. Za ukazano povjerenje naših kupaca se trudimo da konstantno proširujemo paletu proizvoda, kako vlastite proizvodnje tako i drugih dobavljača sa kojima dugi niz godina sarađujemo, poručuju iz LOCO-a, dodajući da im posebno zadovoljstvo predstavljaju pohvale zadovoljnih kupaca na uslužnost njihovih zaposlenika.

Njihovi projektanti su obučeni da klijentima pomognu u kreiranju najboljeg rješenja namještaja po mjeri, kojim ćete optimalno iskoristiti svoj prostor, ali i zadovoljiti praktične i esteske potrebe doma.

U svojim salonima Namještaj “LOCO” nudi više od 2.000 komada namještaja za svaku prostoriju Vašeg doma, kao i bijelu tehniku, te ostale proizvode.

Namještaj LOCO u Derventi posluje od kraja 2005. godine, a od 2012. godine na novoj lokaciji, u modernom i većem objektu sa puno većom ponudom.

Kako biste se uvjerili u širok i kvalitetan asortiman, te najbolje cijene, posjetite ih na adresi Polje bb u Derventi.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code