Vijesti Magazin “Sve za vašu kancelariju”: “M-lider” objavio promotivni katalog za sezonu 2021/22

“Sve za vašu kancelariju”: “M-lider” objavio promotivni katalog za sezonu 2021/22

0

Preduzeće “M-lider” predstavilo je katalog kancelarijskog namještaja, pribora i opreme, te higijenskog pribora za sezonu 2021/22.

U ponudi se nalazi tapacirani namještaj, te kancelarijski stolovi, stolice i ormani, potom sitni kancelarijski pribor, olovke, markeri, štampači i toneri, te kancelarijski reklamni materijali.

U ponudi su i samoljepljive etikete, streč folije i folije za pakovanje, termo i ading role, kvalitetni rokovnici i sveske, registratori i različite vrste fascikala, fotokopirnog papira, ukrasnih i papira u boji, te bločića i ostalih sličnih artikala, kažu iz „M-lidera“.

Iz ponude posebno izdvajaju higijenski pribor za opremanje toaleta, odnosno držače papira, dozatore rolne papira, toalet papir, ubruse i deteredžente.

Inače, preduzeće osnovano 2017. godine vremenom je proširilo svoju djelatnost, pa osim prodaje kancelarijskog i potrošnog materijala, opreme za računare i reklamno-poslovne galanterije, “M-lider” nudi i kvalitetan kancelarijski namještaj izrađen po mjeri i željama kupca. Takođe, u ponudi je i ugostiteljski program, kao i izrada kućnih brojeva.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 066 064 092 ili adresu e-pošte [email protected].

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here