Vijesti Kultura i obrazovanje Svečano u OŠ “19. april”: Priredbom i šarolikim đačkim bazarom obilježen Dan...

Svečano u OŠ “19. april”: Priredbom i šarolikim đačkim bazarom obilježen Dan škole – FOTO

0

Kulturno-zabavnim programom i đačkim bazarom kojeg su pripremili učenici i nastavnici u Osnovnoj školi „19. april“ obilježen je dan po kojem ova obrazovna ustanova nosi ime.

Direktorica Elvira Mijić zahvalila se, prije svega, rukovodstvu opštine, kolegama iz drugih obrazovnih ustanova, predstavnicima Policijske stanice i Oružanih snaga, kao i roditeljima i penzionisanim radnicima, koji su izdvojili vrijeme i uveličali jubilje.

Mi smo za prošli rođendan dobili učionicu na otvorenom, koji smo maksimalno iskoristili, a u proteklom periodu dobili smo asfaltirani pristup našoj ustanovi, zbog čega nam škola izgleda ljepše, kazala je Miljićka.

Centralnu ulogu manifestacije preuzeli su učenici. Oni su na priredbi prikazali dio svoje umješnosti koje su naučili na školskim sekcijama, dok je posebno šaroliko bilo na đačkom bazaru na kojem su prodajući svoje rukotvorine zaradili sredstva za kupovinu potrebnih nastavnih sredstava.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here