Vijesti Sport Svetosavci pokazali da su vrsni sportisti

Svetosavci pokazali da su vrsni sportisti

0

Svetosavska omladinska zajednica Derventa i manastir Pokrova presvete Bogorodice Donja Bišnja organizovali su druga sportska druženja članova ove organizacije.

Svetosavci pokazali da su vrsni sportisti

U prelijepom manastarskom ambijentu sabrali su se svetosavci iz Tuzle, Bijeljine, Potočara u distriktu Brčko, Velike Sočanice, Prnjavora, Kozluka, Foče i domaćina Dervente. Posebnu radost i čast ovogodišnjem druženju učiniž su učenici bogoslovije Svetog Petra Dabrobosanskog iz Foče, koji su na druženje stigli sa svojim profesorom Radanom Mimićem.

Dobrodošlicu okupljenima poželjela je predsjednik Svetosavske omladinske zajednice Derventa Irena Teofilović, ističući nemjerljiv značaj svakog oblika druženja i sabiranja. A sportska takmičenja, kao i uvijek, izazivala su žar i emocije koje niko nije krio. Najglasniji navijači, sasvim zasigurno, bili su Bijeljinci, koji su svoje takmičare podržavali do samog kraja.

Svetosavci su se takmičili u malom fudbalu, košarci, odbojci, stonom tenisu, bacanju kugle i potezanju konopca.

Č. V. – Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here