Vijesti Društvo Svojoj nekadašnjoj školi poklonili tablu i obradovali učenike paketićima – FOTO

Svojoj nekadašnjoj školi poklonili tablu i obradovali učenike paketićima – FOTO

0

Učenici škole u Drijenu danas su obradovani novom školskom tablom. Naime, zahvaljujući nekadašnjoj generaciji 1992.-1996. dotrajala table zamijenjena je novom, a svih 15 osnovca su dobili i praznične paketiće.

Akciju je podržala cijela generacija i to Vanja Marić, Mirjana Dumanić, Mirjana Jokanić, Krstina Gozdenović, Snjezana Marić, Marijana Topalović, Sanja Kovjanić, Jasna Malić, Slavoljub Railić, Velibor Đukić, Stanislav Savić, Siniša Dumonić i Zoran Marić.

Ovom akcijom smo željeli da pomognemo lakše odvijanje nastave u školi u našem selu, gdje smo i mi stekli svoja prava znanja, da na neki način obradujemo učenike. Nadamo se da ćemo poslužiti kao dobar primjer ostalim generacijama, starijim i mlađim, ne samo u ovoj školi nego i u drugim školama, da zajedno ulažemo u znanje i u budućnost. Svi po malo i napredak je, koliko – toliko, neizostavan, istakao je Zoran Marić, jedan od organuzatora akcije, uz žaljenje što svi zbog poslovnih i drugih obaveza nisu mogli svi da budu prisutni.

Akciju je podržao i Milan Tadić, vlasnik preduzeća “M-Lider” koji nam je tablu obezbijedio po nabavnoj cijeni, a takođe obećao je donaciju u vidu školskog pribora za ovu školu u narednom periodu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here