Vijesti Kultura i obrazovanje Takmičenje “Misli mine”: Najbolja ekipa OŠ “Nikola Tesla”

Takmičenje “Misli mine”: Najbolja ekipa OŠ “Nikola Tesla”

0

Na opštinskom kviz takmičenje „Misli mine“, održano protekle sedmice u prostorijama opštinske organizacije Crvenog krsta u Derventi, nastupile su četiri ekipe iz četiri osnovne škole sa područja opštine.

Najbolja je bila ekipa OŠ „Nikola Tesla“, drugo mjesto je pripalo ekipi OŠ „Todor Dokić“ iz Kalenderovaca, treće OŠ „19. april“ dok je četvrta bila OŠ „Đorđo Panazalović“ iz Osinje.

Takmičenje je proveo žiri predvođen Milicom Ratkovac i članovima Draganom Golub i Željkom Kainovićem.

Ovom pobjedom je ekipa „Nikole Tesle“ stekla pravo učešća na regionalnom takmičenju „Misli mine“ koje će biti održano polovinom decembra takođe u Derventi.

Finansijska sredstva za takmičenje obezbijedila je Opštinska organizacija Crvenog krsta Derventa, a za sve učesnike su obezbijeđeni skromni pokloni.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here