Vijesti Magazin Talentovana Elena Matić u završnici festivala “Mali kompozitor” – VIDEO

Talentovana Elena Matić u završnici festivala “Mali kompozitor” – VIDEO

0

Povodom Međunarodnog dana djeteta 20. novembra u Banskom dvoru u Banjaluci 14. izdanje Muzičkog festivala dječijeg stvaralaštva ”Mali kompozitor” na kojem će nastupiti i Dervenćanka Elena Matić.

Žiri će na završnici festivala birati najbolju od 15 kompozicija, među kojima je i Elenina “Idemo na safari”, a pored glasova žirija, odlučivaće i glasovi publike. Naime, jedan od mogućih 5 glasova će dobiti i kompozicija koja prikupi najveću podršku, tako da slanjem SMS poruke sadržaja “Gl 5” (obavezan razmak) na broj 091 51 01 01 možemo pomoći talentovanoj sugrađanki da ostvari što bolj plasman. Cijena SMS-a je 0,80 pfeninga plus PDV.

Festival “Mali kompozitor” organizuje UG “Art plus” u sa MPOS, RTRS-om i Ambasadom SAD-a i jedini je domaći festival u kojem djeca komponuju, pišu tekstove i izvode kompozicije.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here