Vijesti Najave i obavještenja TC Derventa: Kratkotrajna isključenja na dalekovodu Kulina

TC Derventa: Kratkotrajna isključenja na dalekovodu Kulina

0

Zbog planiranih radova na upajanju novog dalekovoda i dvije nove trafostanice u petak, 9. aprila, doći će do kratkotrajnog isključenja dalekovoda Kulina.

U vremenu od 9 do 14 časova bez napajanja će biti potrošači koji se napajaju sa TS Velika Bukovica Anđelići i Velika Bukovica na dalekovodu Kulina. Kratkotrajno isključenje dalekovoda Kulina od Reklozera Kulina u Polju biće u periodu od 09:00 – 09:05 i 13:55 – 14:00 časova radi isključenja i uključenja linijskog rastavljača u Bukovici, saopšteno je iz TC Derventa.

Ukoliko radovi budu završeni prije predviđenog roka, ponovno snabdjevanje električnom energijom biće uspostavljeno odmah nakon zavrđšenih radova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here