Vijesti Najave i obavještenja TC Derventa: U četvrtak i petak bez električne energije više naselja

TC Derventa: U četvrtak i petak bez električne energije više naselja

0

Zbog planiranih radova doći će do zastoja u isporuci električne energije u više naselja.

Zbog planiranih radova na izmještanju dijela DV 10 kV Derventa – Kulina u četvrtak (22. aprila), doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom krajnjih kupaca koji se napajaju sa ovog dalekovoda u periodu od 8 do 14 časova u naseljima Polje, Poljari, Šušnjari, Kulina, Božinci i Velika Bukovica.

Zbog planiranih radova ugradnji opreme za daljinsko upravljanje brojilima u petak (23. aprila), doći će do prekida u isporuci električne energije kupaca u dijelu naselja Jasikovača (TS 10/0,4 kV Jasikovača 2) od 08:00 do 15:00 časova.

Ukoliko radovi budu završeni prije predviđenog roka, ponovno uspostavljanje snabdjevanja električnom energijom izvršiće se odmah po završetku radova.

Deerventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here