Vijesti Najave i obavještenja TC Derventa: U četvrtak nekoliko ulica bez električne energije

TC Derventa: U četvrtak nekoliko ulica bez električne energije

0

Zbog planiranih radova na zamjeni BTS 10/0,4 kV „Studenička“ u četvrtak, dana 29. aprila, u vremenskom periodu od 7.30 do 18 časova, doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom krajnjih kupaca u ulicama Studenička, Hajduk Veljka i Vuka Karadžića, te dijelu ulica 1. Maja, Ljube Radića, Solunskoj i Karađorđevoj.

Takođe, zbog istih radova, u vremenskom periodu od od 7.30 do 8.30 časova kao i u periodu od 17 do 17.30 časova bez napajanja električnom energijom biće i potrošači iz dijela naselja Gakovac, odnosno ulicama Milana Tepića, Rade Kondića, Trg Pravoslavlja, Milunke Savića i dio ulice Stevana Nemanje.

Ukoliko radovi budu završeni prije predviđenog roka, ponovno snabdjevanje električnom energijom biće uspostavljeno odnmah nakon završenih radova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here