Vijesti Sport Tekstilac počinje pripreme, više kandidata za funkciju šefa struke

Tekstilac počinje pripreme, više kandidata za funkciju šefa struke

0

Fudbaleri Tekstilca započeće pripreme za proljetni dio sezone u ponedjeljak, 25. januara, na terenu sa vještačkom podlogom Gradskog stadiona u Derventi. Pripreme će početi pod palicom pomoćnih trenera Dejana Plisnića i Saše Đuričića dok se ne popuni upražnjeno mjesto šefa struke.

Naime, dosadašnji trener Mile Lazarević nije želio da produži saradnju sa “krojačima” i pokuša da nastavi dobar rezultatski niz ostvaren jesenas.

Cijeneći njegov vrlodobar rezultat u prethodnom periodu mi smo željeli nastaviti saradnju, ali se gospodin Lazarević se zahvalio na ponudi da predvodi ekipu do kraja sezona jer ima ambiciju da predvodi neku od premijerligaških ekipa u čemu mu želimo puno sreće. Mi nismo gubili vrijeme pa smo odmah stupili u kontakt sa tri provjerena trenerska imena sa kojima smo u poodmaklim pregovorima. Novi trener biće predstavljen javnosti sljedeće sedmice, poručuju iz Tekstilaca.

A upravo rezultati ostvareni u prethodnoj polusezoni novom treneru umnogome će olakšati posao. Dioba četvrte pozicije je mnogo bolji plasman od cilja uspostavljenog početkom sezone, tako da očuvanje prvoligaškog statusa neće doći u pitanje.

Štaviše, derventski prvoligaš bezbrižno očekuje nastavak sezone.

Rasterećeni rezultatskog imperativa očekujemo da ekipa sa novim trenerom pokaže svoj potencijal i nastavi sa dobrim rezultatima. U prilog novom treneru ići će i odlični uslovi za rad na Gradskom stadionu, kao i činjenica da će nas napustiti samo par fudbalera u ovom prelaznom roku, a čiji će odlazak biti adekvatno nadoknađen, naglašavaju u Tekstilcu.

Iz kluba su se još jednom zahvalili na podršci najvećim sponzorima, prije svih opštini Derventa, a potom preduzećima “Fructa Trade”, “MB Motors”, “Geokop”, “Gatarić”, “Tim elektrotehnike”, “Imperija” i svih drugih koji su podržali klub u dosadašnjem periodu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here