Vijesti Sport Tekvondo klub Derventa upisuje nove članove

Tekvondo klub Derventa upisuje nove članove

0

Od 04. septembra Tae Kwon Do klub „Derventa“ upisuje nove članove, a treninzi će se održavati u sali kluba u Ulici Novaka Pivaša bb (kod bolnice) od 19.00 do 21.30 časova svakim radnim danom.

Tae kwon do je olimpijski borilački sport porijeklom iz Koreje.

– Treningom se istovremeno razvijaju motoričke sposobnosti, brzina, koordinacija, preciznost, ravnoteža, gipkost, snaga, samopouzdanje, disciplina, koncentracija te mnoge druge prednosti koje su nam potrebne u svakodnevnom životu. Pored odličnih uslova za odvijanje trenažnog procesa i bavljenjem sportom, nastupamo na takmičenjima, organizujemo druženja i edukacione seminare, ističe licencirani trener Goran Teofilović, nosilac majstorskog zvanja 5. dan.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here