Vijesti Sport Održana “Mala olimpijada”: Najmlađi tekvondoisti i ove godine znanje pokazali u Derventi

Održana “Mala olimpijada”: Najmlađi tekvondoisti i ove godine znanje pokazali u Derventi

0

Na šestom tekvondo takmičenju „Mala olimpjada“, održanom juče u Sportskoj dvorani, nastupilo je stotinu najmlađih polaznika ovog sporta, članova petnaestak klubova iz Dervente, Zenice, Brčkog, Zagreba, Bijeljine, Slavonskog Broda i Žepča.

Zadovoljni urađenim bili su i organizatori iz Tekvondo kluba „Derventa“.

Ove godine klub je odlučio da to u pravom smislu bude mala olimpijada, tako da smo okupili samo tekvondo početnike, odnosno nosioce žutih, zelenih i plavih pojasa, rekao je Goran Teofilović, predsjednik TKD „Derventa“.

Organizaciju turnira je podržala opštinska uprava Derventa, a takmičenje je otvorio načelnik Milorad Simić.

Posebno je zadovoljstvo jer smo podržali najmlađe takmičare, mlade sportiste koji će sutra biti ambasadori dobre volje i njegovati prijateljstva, naglasio je ovom prilikom Simić.

Inače, TKD “Derventa” ove godine obilježava 36 godina postojanja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here