Vijesti Sport Atletika: Teodora Milojević pionirski prvak Srpske

Atletika: Teodora Milojević pionirski prvak Srpske

1

Zlatnu medalju i titulu mlađeg pionirskog prvaka Republike Srpske na juče održanom Seniorskom i mlađem pionirskom prvenstvu RS osvojila je Teodora Milojević u trci na 1000 metara.

Teodora je inače polaznica Atletske škole koju u Derventi organizuje Atletski klub “San” iz Prnjavora.

Atletičari Atletskog kluba “San” iz Prnjavora osvojili su četiri medalje, jednu zlatnu i tri srebrne. Srebrene medalje su osvojili Kristina Stojković u trci na 100 m, Jovana Mitrović u trci na 3000 m i Belma Ćuran u skoku u dalj, dok joj je medalja u trci na 100 m izmakla za jednu stotinku, kaže trener Dalibor Vrhovac.

Prvenstvo za seniore i mlađe pionire održano je na stadionu Bare na Sokocu.

Sledeći nastup članovi atletskog kluba “San” imaju 10. oktobra u Tuzli, kada se održava Pojedinačno prvenstvo Bosne i Hercegovine u krosu, i 11. oktobra u Trebinju kada se održava Prvenstvo Republike Srpske za pionire i pionirke na stazi.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here