Vijesti Kultura i obrazovanje “Terapija” za muško-ženske odnose

“Terapija” za muško-ženske odnose

0

Mladi glumci ansambla Narodnog pozorišta Republike Srpske i banjalučkog Dis teatra Bojan Kolopić i Smiljana Marinković večeras su u Centru za kulturu izveli predstavu „Terapija“ inspirisanu nepresušnom tematikom muško-ženskih odnosa.

Svako od nas pojedinačno je u stvarnom životu proživio slične situacije, pa je možda i zbog toga tako uverljiva, kažu glavni protagonisti.

Predstava je nastala 2014. godine i zajedno rastemo sa njom. Kako smo prolazili nova životna iskustva vremenom smo je nadograđivali tako da ona nije ista danas i na početku. Veoma često ljudi dolaze da nas gledaju po nekoliko puta, što nam je presimpatično, ističu.

Njihov talenat prepoznat je i na festivalu „Zaplet“ Gradskog pozorišta „Jazavac“ na kojem su im pripale nagrade za najboljeg glumca i glumicu, dok je „Terapija“ na festivalu „Tif“ u Bugojnom nagrađena za najbolju predstavu i to od strane publike.

Inače, i Bojan i Smiljana su rođeni Novosađani koji su diplomirali na Akademiji dramskih umjetnosti u Banjaluci.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here