Vijesti Društvo Terapijski centar “Izvor” poslužiće za smještaj osoba kojim je određena izolacija

Terapijski centar “Izvor” poslužiće za smještaj osoba kojim je određena izolacija

0

Opštinski štab za vanredne situacije Derventa je dobio smještajne kapacitete Terapijske zajednice „Izvor“ na Plehanu na raspolaganje za prihvat osoba kojima bude određena izolacija zbog sprečavanja širenja novog korona virusa.

Humanitarno-karitativna organizacija „Kruh svetog Ante“ je objekat u kome je smještena Terapijska zajednica „Izvor“, tačnije školu u Kovačevcima, dobila na privremeno raspolaganje od opštine Derventa prije nekoliko godina.

Kapacitet objekta Terapijska zajednica „Izvor“ dovoljan je za smještaj između 35 i 50 korisnika u zavisnosti od njihove kategorije. Sredstva za prilagođavanje prostora za boravak osoba povezanih sa virusom obezbijediće opština Derventa, a radovi na prilagođavanju i dodatnom opremanju počeli su danas, saopšteno je iz Štaba za vanredne situacije.

Za iste namjene biće osposobljen i dio objekta centra “Budućnost”.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here