Vijesti Privreda „Termo Aleksić“ ponovo na staroj lokaciji – FOTO

„Termo Aleksić“ ponovo na staroj lokaciji – FOTO

0

Preduzeće „Termo Aleksić“ odnedavno se ponovo nalazi u poslovnom objektu „Mićo“, na adresi Njegoševa bb.

Sve što vam je potrebno za centralno grijanje i vodoinstalacije pronaći ćete u ovom porodičnom preduzeću čiji počeci sežu od daleke 1989. godine, kada je svoju prvu radnju osnovao Miladin Aleksić.

Osnovna djelatnost firme jeste prodaja i ugradnja materijala za centralno grijanje.

Prodajemo i ugrađujemo materijale za sve vrste grijanja, bilo da se radi o grijanju na drvo ili pelet, podnom grijanju ili grijanju na struju. Sarađujemo sa velikim brojem ovlaštenih servisa za peći, tako da svi naši klijenti mogu svoje peći i održavati u besprijekornom stanju, kaže Darko Aleksić, jedan od trojice braće koja su zajednički nastavila porodični posao.

On dodaje da se njihovi zadovoljni klijenti nalaze po čitavoj BiH, ali i susjednim zemljama.

Tokom tri decenije postojanja bilo je boljih i lošiji perioda, a firma je u jednom periodu, nakon svjetske ekonomske krize, bila i zatvorena.

Od 2016. godine ponovo smo registrovali preduzeće i od tada idemo uzlaznom putanjom. Do sada smo radili u jednom iznajmljenom prostoru, ali sada smo konačno ponovo u našim prostorijama, ističe Darko.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here