Vijesti Sport Tekvondo klub Derventa osvojio osam medalja

Tekvondo klub Derventa osvojio osam medalja

0

Nakon učešća na međunarodnom turniru u Beogradu, članovi Tekvondo kluba Derventa su uzeli učešće i na međunarodnom turniru “Karlovac Open 2012”. Turnir je održan 26. maja 2012. godine, a organizovan je povodom 45 godina postojanja kluba.

Tekvondo klub Derventa osvojio osam medalja

U konkurenciji 764 takmičara iz 94 kluba koji dolaze iz 13 zemalja nastupilo je i 10 kadeta Tekvondo kluba Derventa. Osvojeno je 8 medalja: 3 zlatne, 2 srebrene i 3 bronzane.

Pored osvojenih medalja u pojedinačnim borbama, naši kadeti su osvojili 1. mjesto ekipno u kadetskoj konkurenciji, a Kristina Lazarević je proglašena najboljom kadetkinjom tunira.

Zlatne: 

Sergej Teofilović – 27 kg

Dejan Jovanović – 33 kg

Kristina Lazarević – 37 kg

Srebrene:

Milica Karanović – 37 kg

Dražen Gibanica – 49 kg

Bronzane:

Anđela Čečavac – 41 kg

Kristina Čečavac – 44 kg

Boris Zarić – 41 kg

Sledeći a ujedno i poslednji nastup u prvoj polovini takmičarske sezone članovi Tekvondo kluba Derventa će imati u Fojnici, 2. juna 2012. godine.

M. S. – Tevkondo klub Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here