Vijesti Društvo Tokom regionalne akcije kontrolisano više od 900 vozača

Tokom regionalne akcije kontrolisano više od 900 vozača

0

Na području Policijske uprave Doboj proteklog vikenda provedena je regionalna akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom opijata tokom koje su kontrolisana 934 vozača.

Od tog broja njih 859 je testirano na alkohol, opojne droge ili druge psihoaktivne supstance.

Zbog vožnje u alkoholisanom stanju iz saobraćaja je isključen 71 vozač od kojih su 23 lišena slobode. Tri vozača su sankcionisana zbog upravanja vozilom pod dejstvom opojnih droga ili psihoaktivnih supstanci, a evidentiran je i 191 prekršaj po drugim osnovama. Policijska uprava Doboj apeluje na vozače motornih vozila da ne počinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, te da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima, uz obavezno korištenje sigurnosnog pojasa, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here