Vijesti Društvo Tokom vikenda isključeno 15 vozača zbog pijanstva, više od 230 prekoračilo brzinu

Tokom vikenda isključeno 15 vozača zbog pijanstva, više od 230 prekoračilo brzinu

0

Policijska uprava Doboj je tokom prethodnog vikenda realizovala regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju tokom koje je zbog vožnje u alkoholisanom stanju isključen 91 vozač, dok je njih 239 prekoračilo brzinu.

Tokom sprovođenja akcije kontrolisano je 727 učesnika u saobraćaju od kojih je 686 alkotestirano, a zbog vožnje u alkoholisanom stanju iz saobraćaja je isključen 91 vozač od kojih je 15 lišeno slobode.

Tokom provođenja akcije evidentirano je 239 prekršaja mobilnim radarskim sistemima i uređajima za mjerenje brzin, 25 prekršaja nekorištenja bezbjednosnog pojasa, šest prekršaja nekorištenja sigurnosne sjedalice za djecu, 33 prekršaja tehničke neispravnosti, dva prekršaja koje su počinili vozači mopeda, motocikla i bicikla, pet evidentiranih prekršaja upravljanja vozilom prije sticanja prava na upravljanje, tri evidentirana prekršaja upravljanja neregistrovanim vozilom i 68 ostalih prekršaja, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Podsjećaju da policijski službenici naše Uprave tokom mjeseca jula i avgusta provode kampanju „#101 život“ koju organizuje Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, a sve u cilju kako bi stanje u oblasti bezbjednosti saobraćaja podigli na što viši nivo.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here