Vijesti Sport Topalović najbolji

Topalović najbolji

0

Član Bokserskog kluba Slavija iz Banje Luke Danijel Topalović (kategorija do 75 kilograma) proglašen je za najboljeg boksera pojedinačnog prvenstva Republike Srpske, koje je održano u Derventi.

Topalovic najbolji

On je u finalnom meču pred prepunom dvoranom Sportsko-kulturnog centra “Derventa” pobijedio na poene klupskog kolegu Nenada Ljevara.

– Drago mi je što sam pred svojim sugrađanima proglašen za najboljeg boksera na ovom takmičenju. Drago mi je što se u dvorani u Derventi okupilo ovoliko gledalaca, koji su mogli da uživaju u dosta zanimljivim, ali i prilično kvalitetnim borbama – naglasio je Topalović.

Za najborbeniji par proglašeni su borci u kategoriji do 81 kilogram Darko Kojić (Derventa) – Miroslav Veber (“Rodić” Prijedor). Ovaj meč digao je na noge gledaoce, a pobjeda je na kraju zasluženo pripala domaćem bokseru. Inače, na ovom prvenstvu nastupili su borci iz četiri kluba: banjolučke Slavije, Jedinstva iz Brčkog, “Rodić” Prijedora i domaće Dervente.

Pred početak takmičenja u Derventu su stigli i bokseri iz bijeljinskog Radnika, ali im nije dozvoljeno da nastupaju, jer njihov klub nije registrovan u Bokserskom savezu Republike Srpske za 2010. godinu.

Bilo je planirano da se u Derventi održi i redovna Skupština Bokserskog saveza Republike Srpske. Međutim, zbog nedostatka kvoruma došlo je do njenog odgađanja i dogovoreno je da se ona održi u idućih deset dana.

Uspješan organizator ovog prvenstva bio je Bokserski klub Derventa sa predsjednikom Slavenom Teofilovićem na čelu, koji je postao i prvak Republike Srpske za 2010. godinu u kategoriji preko 91 kilograma.

D.P. – Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here